29 / 04 / 2024

Gümüşevler 4 Didim satılık

Gümüşevler 4 Didim satış ofisi adres!

Daire fiyatlarının 75 bin Euro ile 135 bin Euro arasında değişiklik gösterdiği Gümüşevler 4 Didim projesinde dairelerin bu yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. İşte Gümüşevler 4 Didim satış ofisi adres bilgileri...

Gümüşevler 4 Didim satılık!

Kumuşoğlu İnşaat tarafından Aydın Didim'de hayata geçirilen Gümüşevler 4 Didim projesinde teslimlerin bu yılın Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Gümüşevler 4 Didim satılık daire fiyatları ne kadar?

Gümüşevler 4 Didim nerede?

Teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 2+1'den başlıyor. Peki 17 bin 800 metrekare alan üzerinde yayılan Gümüşevler 4 Didim nerede?

Gümüşevler 4 Didim ne zaman teslim?

17 bin 800 metrekare alan üzerinde yayılan Gümüşevler 4 Didim projesi 8 bloktan meydana geliyor. Peki Gümüşevler Didim projesinin 4.etabı olarak yükselen Gümüşevler 4 Didim ne zaman teslim?

Gümüşevler 4 Didim satılık!

Gümüşevler 4 Didim satılık daire büyüklükleri 70 metrekarede ile 160 metrekare arasında değişiyor. Proje 8 blok halinde inşa ediliyor.

Gümüşevler 4 Didim satış ofisi!

Gümüşevler 4 Didim satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği projenin arsa tapusu alınmış durumda.

Gümüşevler 4 Didim iletişim!

Gümüşevler 4 Didim iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje, Aydın'da Kumuşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.