10 / 05 / 2024

Golden Tulips ne zaman teslim

Hem ev hem ofis oldu, lale şeklinde tasarlandı!

2016 Haziran'da teslim edilecek olan Golden Tulips projesi 170 adet home ofisten meydana geliyor. Golden Tulips fiyatları 230 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Suat Altın İnşaat Golden Tulips projesi!

Tek blok halinde yükselen Golden Tulips projesi İstanbul-Kartal'da hayata geçiriliyor. Suat Altın İnşaat Golden Tulips projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde home ofisler bulunuyor.

Golden Tulips Kartal ne zaman teslim?

Suat Altın İnşaat imzası ile hayata geçirilen ve inşaat çalışmalarını Ağustos ayında ya da Eylül ayında başlayacağı Golden Tulips Kartal ne zaman teslim?

Golden Tulips fiyatları ne kadar?

Kartal'da inşa edilen Golden Tulips projesinde teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Peki Golden Tulips fiyatları ne kadar?

Golden Tulips Suat Altın fiyat listesi!

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçkeleşeceği Golden Tulips, Kartal'da yükseliyor. İşte Golden Tulips Suat Altın fiyat listesi..

Golden Tulips telefon numarası!

Golden Tulips telefon numarası haberimizde yer alıyor. Tek blok olarak yükselen projede metrkare birim fiyatı 6 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Golden Tulips ne zaman teslim?

Golden Tulips ne zaman teslim?

Golden Tulips fiyatları!

Golden Tulips fiyatları metrekare bazlı olarak 6 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2016 Haziran'da gerçekleşecek...