28 / 03 / 2024

Göl Panorama Evleri ulaşım

Bahçeşehir'in Panorama'sı 60 aya 0 faizle ev sahibi yapıyor!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından inşasına devam edilen projenin kısa bir süre devam edecek kampanyası kapsamında; kişiye özel oluşturulan ödeme planlarına ek olarak 60 aya kadar 0 faizle* daire sahibi olma imkanı bulunuyor.

Göl Panorama Evleri detaylı fiyat listesi!

Göl Panorama Evleri detaylı fiyat listesi kapsamında dairelerin minimum fiyatı 291 bin TL, maksimum fiyatı ise 800 bin TL olarak belirlendi.

Göl Panorama Evleri telefon numarası!

Göl Panorama Evleri telefon numarası haberimizde yer alıyor. Dairelerin 291 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Göl Panorama Evleri fiyat listesi! 208 bin TL’ye!

Göl Panorama Evleri fiyat listesi kapsamında dair fiyatları 208 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir'de inşa edilen projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Göl Panorama Evleri fiyatlar!

Göl Panorama Evleri fiyatlar 208 bin 988 TL ile 699 bin 563 TL arasında değişiyor. Bema İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Göl Panorama Evleri satışa sunuldu!

Bema İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri satışa sunuldu. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Göl Panorama Evleri nerede?

Göl Panorama Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri 9 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri 9 Haziran'da görücüye çıkıyor. Lansmana Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Bema İnşaat Ortağı Halil Durna’nın katılacak.