29 / 03 / 2024

Göl Panorama Evleri satış ofisi

Göl Panorama Evleri minimum 207 bin TL’ye! 60 ay 0 faizle!

Göl Panorama Evleri'nde fiyatlar minimum 207 bin TL’den başlayarak yükseliyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Göl Panorama Evleri‘nde 60 ay 0 faizle 207 bin TL!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından inşasına devam edilen projenin kısa bir süre devam edecek kampanyası kapsamında; kişiye özel oluşturulan ödeme planlarına ek olarak 60 aya kadar 0 faizle* daire sahibi olma imkanı bulunuyor.

Rezidans ile konutu ayırdı, aile yaşamına özen gösterdi!

Aralık 2016'da teslim edilecek olan Göl Panorama Evleri projesinde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Göl Panorama Evleri fiyat listesi 207 bin TL'den başlıyor...

Göl Panorama Evleri 60 ay 0 faizle! 399 bin TL’ye 3+1!

10 blok halinde yükselen Göl Panorama Evleri projesinde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Göl Panorama Evleri fiyatları kapsamında 3+1'ler 399 bin TL'den satılıyor.

Bema İnşaat Göl Panorama ödeme seçenekleri!

Bema İnşaat Göl Panorama ödeme seçenekleri bilgisine göre banka kredisi kullanmak mümkün. Projede fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor...

Göl Panorama Evleri iletişim!

Göl Panorama Evleri iletişim numarası ve adres bilgisi şöyle: Bahçeşehir Yanyol Göl Panorama Evleri No:18 / İSTANBUL - 444 05 40

Göl Panorama Evleri nerede?

Göl Panorama Evleri nerede? sorusunun yanıtı şöyle: Bahçeşehir Yanyol Göl Panorama Evleri No:18 / İSTANBUL

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir satış fiyatları!

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir satış fiyatları? Göl Panorama Evleri ödeme planı? Göl Panorama Evleri adres? Göl Panorama Evleri teslim tarihi? Göl Panorama Evleri telefon numarası? gibi imkanlar haberimizde yer alıyor...

Göl Panorama Evleri fotoğrafları!

2016 Aralık'ta teslim edilecek olan Göl Panorama Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı yer alıyor. Göl Panorama Evleri fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama Evleri güncel ev fiyatları!

Göl Panorama Evleri güncel ev fiyatları, ödeme planı, adres, telefon numarası ve teslim tarihi gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Bema Göl Panorama Evleri fiyat!

10 blok halinde yükselen Göl Panorama Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı sürüyor. Bema Göl Panorama Evleri fiyat listesi minimum 215 bin TL'den başlıyor.

Tüm yollar buraya çıkıyor!

10 blok halinde yükselen Göl Panorama projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Göl Panorama fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Göl Panorama Evleri 215 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Göl Panorama Evleri 215 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Projede 36 ay 0 faiz imkanı uygulanıyor...

Göl Panorama Evleri satış ofisi iletişim!

Göl Panorama Evleri satış ofisi iletişim numarası 444 05 40. 1.431 tane daire ve 40 tane ticari birimden oluşan proje 530 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Göl Panorama Evleri detaylı fiyat listesi!

Göl Panorama Evleri detaylı fiyat listesi kapsamında dairelerin minimum fiyatı 291 bin TL, maksimum fiyatı ise 800 bin TL olarak belirlendi.

Göl Panorama Evleri satış fiyatları!

Göl Panorama Evleri satış fiyatları? Göl Panorama Evleri nerede? Göl Panorama Evleri ödeme planı? Göl Panorama Evleri iletişim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Göl Panorama Evleri telefon numarası!

Göl Panorama Evleri telefon numarası haberimizde yer alıyor. Dairelerin 291 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Göl Panorama Evleri fiyatlar!

Göl Panorama Evleri fiyatlar 208 bin 988 TL ile 699 bin 563 TL arasında değişiyor. Bema İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Göl Panorama Evleri ödeme koşulları!

Göl Panorama Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede 1. 431 konut ve 40 ticari ünite yer alıyor.

Göl Panorama Evleri ev fiyatları!

Göl Panorama Evleri ev fiyatları? Göl Panorama Evleri nerede? Göl Panorama Evleri telefon numarası? Göl Panorama Evleri ödeme planı? Göl Panorama Evleri teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama Evleri ne zaman teslim?

Göl Panorama Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde mevcut. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen projede daire alanları 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor.

Göl Panorama Evleri satılık daire!

Göl Panorama Evleri satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daireler 208 bin 988 lira ile 250 bin 530 lira arasında değişiyor.

Göl Panorama Evleri satış ofisi!

Göl Panorama Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde bulunuyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri 9 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri 9 Haziran'da görücüye çıkıyor. Lansmana Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Bema İnşaat Ortağı Halil Durna’nın katılacak.