20 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal satış ofisi

Hukuk ve sağlık çalışanları bu projeyi tercih ediyor!

Gökdeniz Kartal şu ana kadar yüzde 20’si satılan projeye en yoğun ilgiyi sağlık ve hukuk çalışanları gösteriyor. Çevrede bulunan hastane ve adliye gibi önemli birimlerde görev yapanların oturum amacıyla tercih ettiği Gökdeniz Kartal, avantajlı fiyat ve ödeme planıyla da dikkat çekiyor.

Gökdeniz Kartal detaylı fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Şubat ayında teslim edilecek projenin lansmanı 1 Eylül'de yapılacak.

Gökdeniz Kartal ne zaman teslim?

Gökdeniz Kartal'da 204 tane olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Satışların 1 Eylül'de başlayacağı Gökdeniz Kartal ne zaman teslim?

Gökdeniz Kartal satılık ev!

Gökdeniz Kartal satılık ev kapsamında 2+1 daireler 388 bin TL'den satışa sunuluyor. Banka kredisine uygun olan projede satışlar 1 Eylül'de başlayacak.

Gökdeniz Kartal iletişim bilgileri!

Gökdeniz Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire teslimleri 2015 yılının Şubat ayında gerçekleşecek.

Gökdeniz Kartal satış ofisi telefon!

Gökdeniz Kartal satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Atalar Mahallesi Tecerdağı Caddesi No. 49 Kartal – İstanbul / 0216 353 4010

Gökdeniz Kartal satış fiyatları!

Şubat 2015'te teslim edilecek olan Gökdeniz Kartal'da banka kredisi kullanmak mümkün. Gökdeniz Kartal satış fiyatları kapsamında 2+1 daireler 388 bin TL'den başlıyor...

Gökdeniz Kartal net fiyat avantajları, sürpriz ödeme planları!

Gökdeniz Kartal net fiyat avantajları, sürpriz ödeme planları haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor.

Gökdeniz Kartal Evleri!

Gökdeniz Kartal Evleri fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen projede 204 tane daire yer alıyor.

Gökdeniz Kartal satış ofisi!

Gökdeniz Kartal satış ofisi bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 35 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Gökdeniz Kartal görücüye çıkıyor, detaylar 7 Ağustos’ta!

Gökdebiz Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Gökdeniz Kartal görücüye çıkıyor, detaylar 7 Ağustos’ta..

Gökdeniz Kartal kampanya!

Gökdeniz Kartal kampanya bilgisi haberimizde yer alıyor 7 bin 800 metrekare arsa alanına sahip olan proje 28 katlı 2 blok olarak yükseliyor.