19 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal projesi

Gökdeniz Kartal'da 4 farklı kampanya!

Gülsa inşaat - Bay Yapı Ortaklığı ile Kartal Esentepe'de hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde alıcılar için 4 farklı kampanya imkanı sunuluyor. Kampanyaların Mayıs-Haziran gibi sona ermesi planlanıyor.

Bu kampanyalar ev sahibi yapar!

Projede uygulanan kampanyalarla ilgili bilgi veren Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, “Peşinatı az aldığımız kampanyamız ile 48 ay sıfır faiz kampanyamız, bu bölgeyi iyi bilen ve konut alma fikri olan yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.

Gökdeniz Kartal resimleri!

Gökdeniz Kartal resimleri? Gökdeniz Kartal ödeme planı? Gökdeniz Kartal daire fiyatları? Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? Gökdeniz Kartal adres? gibi soruların yanıtları haberimizde...

Gökdeniz Kartal projesinin basın toplantısı 7 Ağustos'ta yapılacak!

Kartal’da 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. Gökdeniz Kartal projesinin basın toplantısı 7 Ağustos'ta yapılacak.

Gökdeniz Kartal fiyatları 311 bin TL’den başlıyor!

Banka kredisi kullanılabilen Gökdeniz Kartal Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı yer alıyor. Gökdeniz Kartal fiyatları 311 bin TL’den başlıyor.

Gökdeniz Kartal Konutları fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal Konutları fiyat listesi kapsamında konutlar 315 bin 840 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV imkanının yer aldığı Gökdeniz Kartal projesinde 48 aya kadar 0 faiz ile taksitlendirilebiliyor.

Gökdeniz Kartal'da 48 aya kadar vade farksız taksit imkanı!

Gökdeniz Kartal'da 48 aya kadar vade farksız taksit imkanı ile satışlar devam ediyor. Projede teslimler 20 ay sonra yapılacak.

Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 315 TL'den başlıyor!

2 blok halinde yükselen Gökdeniz Kartal projesinde 48 ay 0 faiz imkanı uygulanıyor. Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 315 TL'den başlıyor.

Kartal’da bir kentsel dönüşüm projesi; Gökdeniz Kartal!

Gökdeniz Kartal Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks tipinde daireler yer alıyor...

Gökdeniz Kartal'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Bay Yapı ve Gül İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut...