16 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü son durum

Yabancı KDV indirimi ve gayrimenkul sertifikası sektörü canlandıracak!

Nisan ayı itibarıyla başlayacak yabancılara konut satışında KDV indirimi ve gayrimenkul sertifikasının sektörü canlandırması bekleniyor...

Gayrimenkul sektörü zor bir sınavdan geçti!

2016 yılında, gayrimenkul sektöründe yabancı gayrimenkul alıcılarının yatırım oranlarında düşüş yaşanırken, yatırım oranlarının en fazla olduğu sektör gayrimenkul oldu. Tüm bu durumlara rağmen, en güvenli ve yatırımın en fazla olduğu sektörler arasında ilk sırada yer aldı.

Cansel Turgut Yazıcı: Gayrimenkul sektöründe yenilik zamanı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörünün hızla değişen belirsiz bir dünyada yol almak zorunda olduğunu ifade ederek, bu yolda alınan kararlarda cesur olmak gerektiğini belirtiyor.

Emlak sektörü 2017'ye umutlu bakıyor!

Güç birliği yapıldı, hükümet devreye girdi, sektörde işler yoluna girmeye başladı. Gayrimenkul sektörü zor bir yılı geride bırakırken 2017’ye umutla bakıyor.

Gayrimenkul sektörü yeni yıla odaklandı!

Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, 2016’da sektörün yüzde 12 büyüyeceğini söyledi. Bu yılı seçimlerle geçiren gayrimenkul sektörü yeni yıla odaklandı.

Gayrimenkul sektörü yeni rekor bekliyor!

Gayrimenkul sektörü yeni rekor bekliyor. Türkiye kış mevsimine girerken, gayrimenkul sektörü erken bahara hazırlanıyor. Türkiye genelinde ekim ayında 104 bin 98 konut satışı gerçekleştirildi.

Gayrimenkul sektöründe çalışma işleyişi!

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, Gayrimenkul dünyasının işleyişini paylaştı. işte Özdemir'in gayrimenkul sektöründe çalışma süreci nasıl ilerliyor cevabını içeren haberi;

Gayrimenkul reyting aracı mı?

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkulün reyting aracı olup olmadığını değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in gayrimenkul reyting aracı mı? sorusunu değerlendirmesi...

İmar vergisi düzenlemesine gayrimenkul desteği!

Geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan “Kamuda Şeffaflık Paketi” kapsamında yer alan imar vergisi düzenlemesi inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. Gayrimenkul sektöründen düzenlemeye destek geldi.