18 / 04 / 2024

G Yoo projesi

G Yoo'nun inşaatı devam ediyor!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin inşaatı devam ediyor. Proje, cepheyi ve gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen prizmalar halinde tasarlandı.

G Yoo Mar Yapı ne zaman teslim?

17 bin 226 metrekare alan üzerinde yayılan G Yoo Mar Yapı ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz . Proje 210 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor.

G Yoo ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükselen G Yoo ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Proje Mar Yapı imzası taşıyor.

Bağcılar G Yoo ne zaman teslim?

İstanbul Bağcılar'da 17 bin 226 metrekare alan üzerinde inşa edilen G Yoo projesi daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. Peki Mar Yapı imzası taşıyan Bağcılar G Yoo ne zaman teslim?

G Yoo Mar Yapı satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. G Yoo Mar Yapı satılık daire tipleri arasında projede 1+0'dan 2+1'e kadar değişen konutlar yer alıyor.

Mar Yapı G Yoo güncel fiyat bilgisi!

Mar Yapı tarafından İstanbul Bağcılar'da yükselen G Yoo projesi 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Fiyatların dairelere göre farklılık gösterdiği projede satışlar devam ediyor. İşte Mar Yapı G Yoo güncel fiyat bilgisi...