30 / 04 / 2024

Four Winds Residence nerede

Four Winds Residence ulaşım adresi!

Four Winds Residence ulaşım adresi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 935 bin dolardan satışa sunulduğu projede teslimler hemen yapılıyor.

Four Winds'te Stay Well konsepti ile kişiye özel yaşam tarzı tasarlandı!

Four Winds'te Stay Well konsepti ile kişiye özel yaşam tarzı tasarlandı. Yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurlarını da unutmadıklarını anlatan Müftüoğlu, residence sakinlerine özel baharat bahçeleri oluşturacaklarını da vurguladı.

Osman Müftüoğlu Four Winds Residence!

Osman Müftüoğlu Four Winds Residence pojesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Four Winds'te yaşam başladı!

Four Winds'te yaşam başladı. 420 adet daireden oluşan projede satışlar devam ediyor. Proje 49 katlı 4 blok olarak yükseliyor.

Four Winds Residence Kadıköy projesi!

Four Winds Residence Kadıköy projesi teslimleri hemen yapılıyor. 49 katlı 4 blok olarak yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor.

Four Winds Residence projesi "Stay Well" konsepti ile bir ilke imza atıyor!

Four Winds Residence projesi "Stay Well" konsepti ile bir ilke imza atıyor. Four Winds projesinde, “insana değer veren mimari” anlayışı Türkiye’de ilk kez, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun “kaliteli yaşam felsefesine” göre tasarlanmış yenilikçi uygulamaları ile zenginleşiyor.

Four Winds Residence kaç katlı?

Four Winds Residence projesinde teslimler hemen yapılıyor. Satış sürecinin devam ettiği Four Winds Residence kaç katlı?

İnsan burada yaşlanmaz! Four Winds Residence!

Four Winds Residence projesi "İnsan burada yaşlanmaz!" sloganıyla atış sürecine devam ediyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 420 tane daire yer alıyor.

Four Winds Residence nerede?

Four Winds Residence projesi Kadıköy Selamiçeşme'de, İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün arazisine inşa ediliyor...