02 / 05 / 2024

Fortis İstanbul ulaşım

Fortis İstanbul teslim tarihi!

Fortis İstanbul teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. 3 blok halinde dizayn edilen Basın Ekspres Fortis İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde daireler yer alıyor.

Fortis İstanbul Gate İnşaat!

Fortis İstanbul Gate İnşaat projesi Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede dükkanlara ve dairelere yer veriliyor. Projede teslimler bu yılın son çeyreğinde gerçekleşecek...

Fortis İstanbul ulaşım!

Fortis İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde projenin harita görüntüsüyle birlikte yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres!

Fortis İstanbul Basın Ekspres projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede teslimler bu yılın sonunda yapılacak.

Fortis İstanbul nerede?

Fortis İstanbul projesinde 391 tane daire ve 18 tane ticari birim yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Peki Fortis İstanbul nerede?

İstanbul Gate İnşaat Fortis İstanbul!

İstanbul Gate İnşaat Fortis İstanbul projesindeki dairelerin alanları 45 metrekareden, dükkanların alanları ise 80 metrekareden başlayarak yükseliyor. Projede teslimler bu yılın sonunda yapılacak.

Tüm detaylarıyla Fortis İstanbul projesi!

Fortis İstanbul satılık daire seçenekleri,Fortis İstanbul teslim tarihi ve Fortis İstanbul nerede olduğuna dair tüm bilgileri haberimizde yer alıyor. İşte Tüm detaylarıyla Fortis İstanbul projesi...