03 / 05 / 2024

Fortis İstanbul satış ofisi

Fortis İstanbul Residence!

Fortis İstanbul Residence projesinde 391 tane daire ve 18 tane dükkan yer alıyor. 63 bin 185 metrekare alan üzerinde yükselen proje Sefaköy'deki Aslan Tır Garajı arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Fortis İstanbul adres bilgisi!

Bu yılın sonunda teslim edilecek olan Fortis İstanbul Sefaköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde konutlar yer alıyor. Fortis İstanbul adres bilgisi haberimizin devamında yayınlanıyor...

Fortis İstanbul teslimleri!

Fortis İstanbul teslimleri bu yılın sonunda gerçekleşecek. Sefaköy'de yükselen Fortis İstanbul projesi 3 blok halinde dizayn edildi...

Fortis İstanbul Gate İnşaat!

Fortis İstanbul Gate İnşaat projesi Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede dükkanlara ve dairelere yer veriliyor. Projede teslimler bu yılın son çeyreğinde gerçekleşecek...

Fortis İstanbul satılık!

Fortis İstanbul satılık daire teslimleri bu yılın son çeyreğinde gerçekleşecek. 391 tane daireden oluşan proje 9 bin 279 metrekare arsa alanına sahip.

Fortis İstanbul ulaşım!

Fortis İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde projenin harita görüntüsüyle birlikte yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Fortis İstanbul ne zaman teslim?

Sefaköy'de Aslan Tır Garajı'nda hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde 391 tane daire yer alıyor. Peki Fortis İstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul satılık daire!

Fortis İstanbul satılık daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 5 bodrum katı + 15 katlı olmak üzere toplam 3 blok halinde inşa edilen proje Aslan Tır Garajı arazisi üzerinde hayata geçiriyor.