01 / 05 / 2024

Folkart Time

Folkart Time İzmir ev fiyatları!

Folkart Time İzmir ev fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzasıyla yükselen proje bünyesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 12 iskonto uygulanıyor.

Folkart Time İzmir daire fiyatları 2017!

İzmir Bornova'da inşa edilen Folkart Time projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Folkart Time satılık ev fiyatları 306 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Folkart Time Bornova daire fiyatları!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time Bornova daire fiyatları 306 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin 2018 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bornova Folkart Time fiyat listesi 2017!

İzmir Bornova'da yer alan Folkart Time Evleri 27 bin metrekare alanda yükseliyor. Bornova Folkart Time fiyat listesi 306 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Folkart Time satışa sunuldu!

İzmir’de kurulduğu günden bugüne kadar inşa ettiği çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, yeni projesinde; konut, ofis, alışveriş ve yeme içme alanları yanı sıra bir de koleje yer veriyor.

Folkart Time projesinde satışlar Nisan'da başlayacak!

İzmir Bornova'da inşa edilecek proje 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselecek. Folkart Time projesi Nisan ayı içerisinde satışa sunulacak.