29 / 03 / 2024

Fikirtepe kentsel yenileme

Fikirtepe alışveriş caddeleri ile dünya markalarını ağırlayacak!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe’nin gelecekteki konumuna değindi. Fikirtepe alışveriş caddeleri ile dünya markalarını ağırlayacak.

Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'de ruhsat sürecinde son aşamaya geldiklerini belirtti!

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Bu proje ile çok büyük bir deneyim kazandık. Her aşaması tüm ayrıntılarıyla planlanan dönüşümün ruhsat aşaması da hızla ilerliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Fikirtepe çözüme kavuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kentsel dönüşümde mutlu sona yaklaşıldı. Konu ile ilgili olarak konuşan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 'Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hiç bir sorun kalmadı' dedi.

Fikirtepe'de temel atma heyecanı!

GEÇTİĞİMİZ günlerde inşaat ruhsatlarının verilmeye başlandığı Fikirtepe' de temel atma ve de satışlara başlama heyecanı yaşanıyor. Bugün İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de dönüşüm törenle başlayacak.

Fikirtepe'de 2500 konutluk temel atılıyor!

Fikirtepe'de 2500 konutluk temel atılıyor. İstanbul'da Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi çatısı altında dev projenin temeli atılıyor. Törene, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkam Kadir Topbaş da katılacak.

Selami Öztürk: Fikirtepe'de kentsel dönüşüm belirsizlik içinde!

İstanbul'da kentsel dönüşüm kapsamında yenileme çalışmalarının yürütüldüğü Kadıköy Fikirtepe' de, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı' nın imar planlarını iptal etmesi nedeniyle dönüşümün durması, yurttaşları mağdur etti...