29 / 03 / 2024

Ferko Signature satılık

Ferko Signature teslimleri ne zaman?

Ferko Signature teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Avrupa Yakası Levent'te yükseliyor...

Levent Ferko Signature Projesi!

Levent Ferko Signature Projesi fiyat bilgileri kapsamında projede metrekare birim fiyatları 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor...

Ferko'nun imzası 4 ayda yüzde 53 sattı!

Ferko İnşaat’ın Levent’te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor. Ferko Signature’ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü sahiplerini buldu.

Ferko Signature projesinin yüzde 53'ü satıldı!

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent’in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.

Ferko Signature iletişim!

Ferko Signature iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 40 bin metrekare brüt satılabilir alan, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan yer alıyor.

Levent Ferko Signature satılık!

Levent Ferko Signature satılık ofis teslimleri 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Proje 30 katlı ve 6 katlı 2 tane ofisten oluşuyor.

Ferko Signature satılık ofis!

Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 dolardan başlıyor. Satışların başladığı projede 30 katlı ve 6 katlı 2 blok bulunuyor.