19 / 05 / 2024

Fer yapı parima

Parima ödeme planı!

Ofis alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişen Parima projesi Fer Yapı tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Parima ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor.

Parima, tarifi en kolay ofis binası!

16 katlı 223 bağımsız birimden meydana gelen proje ''Parima, tarifi en kolay ofis binası'' sloganıyla hayata geçiriliyor. E-5 üzerinde Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir şekilde yer alan proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Parima Merter ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 16 katlı olarak yükselen proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Parima Merter güncel fiyatları!

İstanbul Merter'de Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje 16 kattan oluşuyor. 223 bağımsız ünitenin yer aldığı Parima Merter'de ofislerin alanları 45 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Parima Merter güncel fiyatları...

Fer Yapı Parima Merter ‘de 36 ay 0 faizle! Yüzde 1 peşinat!

Ofis ve ev ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Bununla da kalmıyor, FerYapı finansmanı yüzde 1 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor.

FerYapı’dan, İstanbul’un kalbinde 3. ofis projesi: Parima!

223 birimin yer aldığı 16 katlı Parima’da 45 metrekare ile 910 metrekare arasında seçenekler yer alıyor. Zemin katta 2 adet ticari alanın ve mağazaların yer aldığı projede peşin metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor.