25 / 04 / 2024

Fatma Toru kimdir

Meram'da imar çalışması tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Meram´da Ramazan Etkinlikleri’nin ilki Kalfalar Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Programda konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, zulüm altında olan İslam coğrafyası için vatandaşlardan dua istedi.

Meram'da imar çalışmaları konuşuldu!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Alparslan, Küçük Aymanas ve Ekmekkoçu Mahalleleri sakinleri ve muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Meram Belediyesi Ateşbaz-ı Veli Yemek Salonu’ndaki kahvaltıya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Alparslan, Küçük Aymanas ve Ekmekkoçu Mahalleleri sakinleri ile muhtarları katıldı.

Meram'da evlerin ruhsatı ağaç dikilmesi karşılığında veriliyor!

Konya'da Meram Belediyesince, ilçede yeşil dokunun korunmasına yönelik başlatılan "Yeni Bir Yuva, Yeni Bir Fidan" kampanyası kapsamında, yeni evlere ruhsat verilirken ağaç dikme zorunluluğu getirildi.

Mehmet Ergün Turan'dan Fatma Toru'ya ziyaret!

Mehmet Ergün Turan Fatma Toru'yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toru. TOKİ'nin Türkiye'nin her bölgesinde artan konut ihtiyacına cevap verdiğini ifade etti.

Fatma Toru: Meram için en iyisini yapacağız!

Harmancık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yolların asfaltlanacağını ve bölgenin tozdan kurtulacağını söyledi. Fatma Toru ' Meram için en iyisini yapacağız' dedi.