04 / 05 / 2024

Faruk çelik kimdir

Orhangazi'ye yeni SGK binası!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

İşyeri hekimi bulundurmayan işletmelere kesilecek cezalarda artış olacak!

Bakan Faruk Çelik, iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi bulundurmayan işletmelere kesilecek cezalarda artış olacağını Bursa'da açıkladı. Yapılacak artış sonrası bu ceza tutarı yaklaşık 56 bin TL olacak.

Bakanlıktan Şanlıurfa'ya yeni proje müjdesi!

Faruk Çelik ve Cevdet Yılmaz Şanlıurfa'da yeni projelerin müjdesini verdi. Balıklıgöl platosunda Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Yılmaz, AK Parti iktidarında tarihe ve kültüre sahip çıkılmaya başlandığını söyledi.

Bursa'da mühürlenen 7 katlı binada çalışmalar başladı!

Şirket yöneticileri, "Yapacağımız çalışma nedeniyle tüm malzemelerimiz o an inşaat sahasındaydı. Şansızlığımız Bakan beyin hasta ziyaretine gelmesi ve bu sırada bir arkadaşımızın dübel çakmak için hiçbir önlem almadan iskeleye çıkmasıydı. Şu anda altyapı için tüm işlemleri tamamladık ve çalışmalara başladık" dedi.

Faruk Çelik: Elektrik kesintileri artık 5 saatten fazla olmayacak!

Bakan Çelik, ”TEİAŞ’tan kaynaklanan sorunlardan dolayı gece 2 buçuk, gündüz 2 buçuk saat elektrik kesintisi oluyor. 5 saatin dışında elektrik kesintisi olur ise buna kesinlikle müsaade edilmeyeceğini ifade ediyorum. Bu kesinti bizimle ilgili, sizinle bir ilgisi yok.