30 / 04 / 2024

Evrenpark Fenerbahçe resimleri

Aydoğan İnşaat'tan yeni proje: Evrenpark Fenerbahçe!

Moda, Erenköy, Caddebostan, Göztepe gibi lokasyonlarda önemli konut projelerine imza atan Aydoğan İnşaat, yılbaşı itibariyle Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projelerinin start’ını vermişti. 6 ay gibi kısa bir sürede Aydoğanpark Tuzla’da 6 bloğun kabasını bitiren ve projenin yarısından fazlasını satan Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi’nin en prestijli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Caddepark Erenköy’de ise inşaatın kabasını tamamladı.

Evrenpark Fenerbahçe fiyat listesi!

Evrenpark Fenerbahçe fiyat listesi kapsamında metrekaresi 6 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Projede çalışmalar bu yıl başlayacak.

Evrenpark Fenerbahçe fiyat!

Evrenpark Fenerbahçe fiyat? Evrenpark Fenerbahçe telefon numarası? Evrenpark Fenerbahçe daire tipleri? Evrenpark Fenerbahçe nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...

Evrenpark Fenerbahçe telefon!

Tek blok halinde yükselen Evrenpark Fenerbahçe projesi 16 adet daireden meydana geliyor. Evrenpark Fenerbahçe telefon numarası 0216 405 12 91.

Evrenpark Fenerbahçe projesi!

Evrenpark Fenerbahçe projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Projede 3+1 ve 3+2 dubleks tipinde daireler yer alıyor.