27 / 04 / 2024

Evre gedizler evleri

Evre Gedizler ne zaman teslim edilecek?

Evre Gedizler projesi İstanbul Sancaktepe'de Gedizler Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Çeşitli ödeme seçenekleri bulunan projede tamamı peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Evre Gedizler ne zaman teslim edilecek?

Sancaktepe Evre Gedizler Evleri!

Gedizler Yapı imzası ile inşa edilen Evre Gedizler Evleri daire alanları 59 metrekareden başlıyor. 2015 yılında teslim edilmesi planlanan projede stüdyo daireler 162 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor.

Sancaktepe Evre Konutları'nda müthiş kampanya!

60 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılabilen Evre Gedizler projesi 4 blok halinde yükseliyor. Evre Gedizler Sancaktepe fiyat listesi 147 bin liradan başlıyor...

Sancaktepe Evre Konutları'nda müthiş kampanya!

25 yıllık geçmişe sahip otomotiv firması Gedizler, ağaçlara saygılı, yeşiliyle göz kamaştıran projesi ve Aydos Ormanları’na komşu EVRE konutları ile markalı konut sektöründe çıtayı yükseltiyor.

Gedizler Yapı Evre nerede?

Gedizler Yapı Evre nerede sorusunun yanıtı projenin krokisi ve adres bilgileri ile birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projede teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Evre Gedizler ne zaman teslim edilecek?

Evre Gedizler ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede bulunan dairelerin alanları 59 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor.