28 / 04 / 2024

EVA Gayrimenkul Değerleme

Ankara gayrimenkul sektörü sunduğu fırsatlarla büyüyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya, Başkent’in emlak piyasasını bölge bölge analiz etti. Akkaya, Ankara'nın her yöne doğru büyüme içerisinde olacağı söyledi...

İstanbul'da 1007 markalı konut projesi var!

2013 yılında 855 markalı konut projesinde 395 bin konut olduğunu belirten uzmanlar, raporun 2014 yılında İstanbul’da markalı konut projesinde %18 artış yaşandığını gözler önüne serdiğini söylüyor.

Eva Gayrimenkul Değerleme kentsel dönüşüm departmanı açtı!

Sektöre kazandırdığı raporlar, yaptığı analizler ve değerlemelerle dikkat çeken Eva Gayrimenkul Değerleme, Kentsel Dönüşüm Departmanı’nı açtı. Departmanın başına Levent Üzümcüoğlu getirildi..

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül aldı!

Eva Gayrimenkul Değerleme, gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle tanıştırmak ve bu alanda uluslararası bir standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı.

Kağıthane - Seyrantepe yatırımcıların en gözde bölgesi oldu!

En çok değer kazanan Kemerburgaz'da 3. Köprü projesinin etkili olduğu belirlenirken, son dönemde yatırımcıların gözde bölgesi Kağıthane - Seyrantepe'de değer artışı açısından hızlı bir ivme yakalamış bulunuyor...