28 / 04 / 2024

Essenora

Essenora Küçükköy 2017 fiyat listesi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de hayata geçirilen Essenora projesinde toplam 785 adet daire ve 12 ticari birim bulunuyor. Essenora Küçükköy 2017 fiyat listesi 483 bin TL'den başlıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları 483 bin liradan başlangıç gösteriyor. Daire teslimleri bu ay içinde yapılacak olan Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası devam ediyor.

Essenora Küçükköy fiyatları 2017!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Essenora Küçükköy fiyatları 483 bin TL'den başlıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora satış ofisi numarası!

Essenora'da eski evinizi verip, hemen teslim yeni ev sahibi olabilme fırsatı sunuluyor. Projede fiyat listesi 483 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Essenora 2017 ev fiyatları!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de hayata geçirilen Essenora 2017 ev fiyatları 483 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora daire teslimleri hemen yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora kampanyalı ödeme planı!

Toplam 758 daire ve 12 ticari birimden oluşan Essenora'da 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor. Essenora'da eski evinizi verip, yeni bir eve sahip olabilirsiniz...

Essenora projesi takas fırsatı 2017!

Toplam 758 daire, 12 ticari birim ve 1 marketten oluşan Essenora Gaziosmanpaşa projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor.

Essenora Gaziosmanpaşa projesi takas kampanyası!

Toplam 758 adet konut, 12 adet ticari birim ve 1 marketten meydana gelen Essenora Küçükköy projesinde takas kampanyası kapsamında eski evini getiren projeden hemen teslim dairesini alarak oturuma başlayabiliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa takas kampanyası!

Essenora Gaziosmanpaşa takas kampanyası kapsamında eski evinizi götürüp, hemen teslim edilen yeni dairenizde oturabiliyorsunuz.

Essenora'da 'bugün al bugün taşın' takas kampanyası!

Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası taşıyan Essenora Gaziosmanpaşa projesinde eski evini getiren projeden hemen teslim dairesini alarak oturuma başlayabiliyor...

Gaziosmanpaşa Essenora'da takas fırsatı 2017!

Essenora Gaziosmanpaşa projesinde yeni bir kampanya başladı. Eski evini getiren projeden hemen teslim dairesini alarak oturuma başlayabiliyor...

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 24 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Essenora yabancıların ilgi odağı oldu!

GAYRİMENKUL sektöründe yabancıya satış konusunda Türkiye'nin başarılı kurumlarından API Investment, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Essenora yabancıların şimdiden ilgi odağı oldu.

Essenora Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesi görücüye çıktı!

100'ün üzerinde gazetecinin katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, projenin fikir aşamasında net bir ortak hedefleri olduğunu vurgulayarak, "Gaziosmanpaşa'nın değişen yüzünü temsil eden ve ona değer katacak bir projeye imza atmak ve buna sahip çıkmak için yola çıktık. Türkiye'nin en büyük ilçesi Gaziosmanpaşa, yepyeni bir çağa adım atıyor."

Ruhsatı alınmış öncü kentsel dönüşüm proje: Essenora!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ruhdatı alınmış öncü kentsel dönüşüm projesi olan Essenora, talep toplamaya devam ediyor. Ön talep toplamaya başlanan tarihten bugüne kadar 1000'in üzerinde talep gelmiş olduğu vurgulanan projenin tüm bağımsız bölümlerinin, yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade edildi.

Essenora projesi satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 500 TL!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ruhdatı alınmış öncü kentsel dönüşüm projesi olan Essenora, talep toplamaya devam ediyor. Ön talep toplamaya başlanan tarihten bugüne kadar 1000'in üzerinde talep gelmiş olduğu vurgulanan projenin tüm bağımsız bölümlerinin, yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade edildi.

Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire! 245 bin TL ‘ye!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak, 1 milyon 402 bin liraya kadar yükseliyor. Proje 6 blok haklinde dizayn edildi.

Gaziosmanpaşa Essenora kapasiteyi artırdı!

Hafriyat çalışmalarının başlayacağı Essenora projesinin kapasitesi 542 bağımsız birimden, 588 adet bağımsız birime yükseltildi.

Küçükköy Essenora’da 327 bin TL’ye 2+1!

6 blok halinde yükselen Essenora projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Küçükköy Essenora’da 327 bin TL’ye 2+1 daireler satılıyor.

Essenora Küçükköy detaylı fiyat listesi! 228 bin TL’ye!

24 ay sonra teslim edilecek olan Essenora projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve villa daireler bulunuyor. Projede fiyatlar 228 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Essenora fiyatları 228 bin TL’den başlıyor!

Banka kredisi kullanılabilen Essenora Gaziosmanpaşa'da teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Essenora fiyatları 228 bin TL’den başlıyor.

Küçükköy Essenora daire fiyatları güncellendi!

6 blok halinde inşa edilen Essenora projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Küçükköy Essenora daire fiyatları güncellendi...