30 / 04 / 2024

Eskişehir projeleri

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor!

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Eskişehir yolu üzerinde yer alacak gökdelenlerin yükseklik engeli kalktı!

Eskişehir yolu üzerine yer alacak gökdelenlerin yükseklik engeli kalktı. Ancak bu kez de gönmesgut ve Yenimahalle'deki yüksek katlı derilen yazıdaki detaylar, Eskişehir yolu binalar için risk ortaya çıkarttı.

Eskişehir'de yeşil alan 3 milyon metrekareye ulaştı!

Eskişehir'e kazandırılan yeşil alanlarda halk iyi vakit getiriyor. Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir'in yeşil bir kimliğe kavuşması için aralıksız çalışıyor.Eskişehir'de 2013 yılı itibariyle 3 milyon metrekare yeşil alan bulunuyor.

Eskişehir ETİ Sualtı Dünyası hizmete açıldı!

Eskişehir'de teraryum, dokunma akvaryumu, tropikal akvaryum, Amazon Nehri ve mersin akvaryumu gibi bölümleri bulunan, 84 farklı türden toplam 2 bin 150 balığın bulunduğu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası'nın açılışı yapıldı...

Eskişehir OSB yeni yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olacak!

OSB Müdürü Ali ihsan Karamanlı, Eskişehir OSB olarak, 2013 yılında 1 milyon metrekareye yakın alanın altyapısını hazırladıklarını belirtti. Karamanlı, bu yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olmasını hedeflediklerinin altını çizdi...