28 / 03 / 2024

Esenler Emlak Konutları

Esenler Emlak Konutları ödeme planı!

Toplam 970 daire ve 23 ticari birimden oluşan Esenler Emlak Konutları ödeme planı kapsamında 240 aya kadar taksit kolaylığı sağlanıyor. Projede daire fiyatları 562 bin TL'den başlıyor.

Esenler Emlak Konutları fiyat!

Toplam 970 daire ve 23 ticari üniteden oluşan Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 562 bin TL'den başlıyor. Esenler Emlak Konutları şu anda teslim ediliyor.

Esenler Emlak Konutları’nda anahtar teslimleri yapıldı!

Esenler’in çehresini değiştirecek Esenler Emlak Konutları Projesi'nin anahtar teslimleri yapıldı. Emlak Konut GYO; ihalesi ve tüm inşaat sürecini bizzat yürüttü.

Esenler Emlak Konutları kura sonucu!

İlk günkü kura çekiminde toplamda 733 konut ve 32 işyeri , bugün yapılan kura çekiminde toplamda 670 konut hak sahiplerini buldu. Peki Esenler Emlak Konutları kura sonucu açıklandı mı?

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Esenler Belediyesi’nin ortak projesi olan Esenler Emlak Konutları'nda kura çekilişi dün ve bugün yapıldı. Peki Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim?

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi!

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi minimum 281 bin TL'den başlayarak, maksimum 969 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede 970 adet daireden oluşuyor.

Esenler Emlak Konutları satılık!

970 adet daireden oluşan Esenler Emlak Konutları projesi Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Esenler Emlak Konutları satılık daire fiyatları 281 bin TL'den başlıyor.

Esenler Emlak Konutları'nda 950 konutun satışı bugün başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından üstlenilen ve toplam 72 bin metrekarelik alan üzerinde geliştirilen Esenler Emlak Konutları'nın satışları bugün başlıyor. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve projeyi üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum’un da katılacağı basın toplantısı bugün yapılacak.