28 / 03 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul Projeleri

Eroğlu Gayrimenkul ev fiyatlarını 10 bin TL indirdi!

İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde evlerin fiyatını 10 bin lira indirdiğini duyurdu. Konut alıcıları 1+1 'den 4+1 'e kadar pek çok seçenek arasından daire sahibi

Bu bayram için Eroğlu'ndan 4 projede 10 bin liralık hediye!

Eroğlu Gayrimenkul, bulunduğu bölgeye ve yatırımcısına değer katan, birbirinden cazip 4 projesinde, Kurban Bayramı’nın 3. ve 4. günlerine özel 10.000 TL indirim imkanı sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar İstanbul Küçükçekmece’de yer alan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, İsatnbul Büyükçekmece’de inşaa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa’nın Nilüfer ilçesinde hayata geçirilen Harmony Towers projelerinden 1+1’den 4+1’e kadar pek çok seçenek arasından daire sahibi olabilecekler.

Eroğlu Gayrimenkul projeleri Cityscape Global'da yoğun ilgi!

Fuarda yerini alan Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Seyrantepe'deki Skyland İstanbul, Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers ve İstanbul'daki Platform Merter Residences & Suites projelerini yabancılara tanıttı.

Yabancı yatırımcıların kalıcı oturum beklentisi var!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, fuarın ilk gününden itibaren büyük bir ilgi gördüklerini söyledi. Eroğlu, "İlk birkaç saat içinde beklediğimizin çok üzerinde talep aldık. Özellikle Skyland İstanbul projemizde ciddi satışlar gerçekleştirdik" dedi. Eroğlu Gayrimenkul'un yüksek ciro değil doğru iş felsefesiyle hareket ettiğini vurgulayan Nurettin Eroğlu, "Projelerimize, gösterilen ilginin bir sebebi de bu" diye konuştu.

Eroğlu Gayrimenkul Cityscape Fuarı’nda Arap yatırımcıların gözdesi oldu!

Eroğlu Gayrimenkul’ün kentin yeni merkezi Seyrantepe’deki Skyland İstanbul , Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers ve İstanbul’daki Platform Merter Residences & Suites projelerini fuarda tanıtırken, özellikle bu projelere Arap yatırımcılardan çok sayıda talep geldi.

Eroğlu İstanbul Lounge projesinde arkadaşlara özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul, Küçükçekmece' de projelendirdiği İstanbul Lounge projesinde arkadaşlara özel bir kampanya düzenledi. Ev sahibi olanlar, arkadaşının da ev alması halinde 1 yıl aidat ödemeyecek...