19 / 04 / 2024

Erden Timur kimdir

Erden Timur: Nef, dağıtılabilir kârın yüzde 51’ini paylaşıyor!

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.rn

Kentsel dönüşümde sosyal etki değerlendirme raporu açıklanacak!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşümde Sosyal Etki Değerlendirme raporunu bir toplantıyla açıklayacak.

Başkası odaklı düşünme girişimcilikte başarıyı artırıyor!

Nef’in eşsponsorluğunu üstlendiği Ekonomist ve Capital dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, yerli ve yabancı iş dünyasının önemli isimlerinin aralarında bulunduğu binin üzerinde katılımcıyı ağırladı.

Nef 6 ayda 6 proje teslim etti!

Erden Timur "Satışlarımızın yanı sıra teslimler de son hız devam etti. Son 6 ayda, Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef İki Haliç, Nef İki Haliç, Nef Suits Haliç 47, Nef Offices Dörtlevent 03 ve Nef Kağıthane 10 olmak üzere 6 projede teslimleri tamamladık."

Nef, Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne sponsor oldu!

Uludağ Ekonomi Zirvesi bu sene Nef’in sponsorluğunda gerçekleşiyor. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde 50'nin üzerinde konuşmacının katılım gösterdiği yedi farklı oturumda, ekonomik gelişmeler ve şirketler için farklı stratejiler tartışılıyor.

Erden Timur: Türkiye'de kentsel dönüşümün adı rantsal dönüşüm oldu!

Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde, inşaat sektörünün kentsel dönüşüm planlan konuşuldu. KENTSEL dönüşüm sürecine bugüne kadar yapılanları eleştiren Erden Timur 'Türkiye'de kentsel dönüşümün adı rantsal dönüşüm oldu' dedi...

Erden Timur: Kentsel dönüşümün adı rantsal dönüşüm oldu!

Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde, inşaat sektörünün kentsel dönüşüm planlan konuşuldu. KENTSEL dönüşüm sürecine bugüne kadar yapılanları eleştiren Erden Timur 'Türkiye'de kentsel dönüşümün adı rantsal dönüşüm oldu' dedi...

Erden Timur: Kentlerin ne istediği önemli!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getiren 2. İnşaat ve Konut Konferansı’ nda Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, konu ile ilgili sürdürülebilir kentlerin nasıl planlanması gerektiğini anlattı.