26 / 04 / 2024

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu

Serbest elektrik evlere dağılıyor!

Aylık ortalama elektrik faturası 82 lira olanlar, bu yıl itibariyle serbest tüketici olma ve elektrik aldığı şirketi seçme, onlarla pazarlık etme hakkı kazandı.

EPDK üretici ile tüketici arasında denge kurdu!

EPDK olarak üretici ile tüketici arasında denge kurduklarına işaret eden Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "Türkiye'de enerji sektörü ciddi bir şekilde büyüdü ve bu büyümede Cumhurbaşkanımızın çok ciddi katkısı var.

Enerji sektöründe siyasi ve ekonomik istikrar önemli!

EPDK Başkanı Yılmaz 20 Ocak’ta Ankara'da düzenlenecek Enerji Piyasaları Zirvesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, enerji sektöründe de siyasi ve ekonomik istikrarın önemli olduğunu belirtti.

Doğalgazda müjdeli haber! İç tesisat kontrol bedelleri iade ediliyor!

17 dağıtım bölgesinde yaklaşık 200 bin doğalgaz abonesinden birden fazla kez tahsil edilen iç tesisat kontrol bedelleri iade edilecek. 2015 yazına kadar doğalgaz zammı da rafa kaldırıldı.

Doğalgaz faturası neden zamanında ödenmiyor?

Doğalgaz abonelerinin geçen yıl zamanında ödeyemediği fatura sayısı yaklaşık 1,7 milyonu buldu. Peki doğalgaz faturası neden zamanında ödenmiyor?

Elektriğe 3 ay zam yok!

"Elektriğe seçim sonrası zam gelecek" yaygarası dün resmi olarak yalanlandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Temmuz' a kadar elektrik fiyatlarına zam yapmama kararı aldı...

2014 yılında ne kadar doğalgaz tüketilecek?

2014 yılı ulusal doğal gaz tüketim tahmini, doğal gazın 9155 kcal/m3 üst ısıl değeri esas alınarak 46.500.000.000 Sm3 (494.760.000.000 kwh) olarak belirlenmesine karar verildi...