19 / 05 / 2024

Endonezya deprem

Endonezya'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya' nın doğusundaki Maluku Tenggara'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Kurum, ilk belirlemelere göre can kaybına neden olmayan depremin ardından tsunami uyarısı yapmadı.

Endonezya'da iki deprem oldu!

Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu'na göre, merkez üssü doğudaki Sumatra'nın Talaud takımadaları olan 5.2 büyüklüğündeki ilk depremin derinliği 42 kilometre olarak ölçüldü. 5.1 büyüklüğündeki deprem de aynı bölgede sabah saatlerinde 172 kilometre derinlikte meydana geldi.

Endonezya'nın doğu kıyılarında deprem meydana geldi!

Sarsıntının etkisiyle halkın sokaklara kaçtığını, gelen ilk bilgilere göre ölü veya yaralı olmadığını dile getiren Nugroho, depremin büyüklüğünün tsunami uyarısı yapmayı gerektirecek potansiyel taşımadığını kaydetti. Depremin, komşu Gorontalo bölgesinde de hissedildiğini bildirildi.

Endonezya'da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Halkla İlişkiler ve Veri Bilgisi Merkezi Başkanı Sutopo Purwo Nugroho yaptığı açıklamada, merkez üssü Sulawesi bölgesinin kuzeyindeki Maluku olan depremin derinliğinin, 10 kilometre olduğunu belirtti.

Endonezya'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'nın batı sahili açıklarında 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü, Kuzey Sumatra eyaletine bağlı Nias adasının 91 kilometre kuzeybatısı olarak açıklanan deprem nedeniyle binalar 5 saniye kadar sallandı...

Endonezya'nın doğusunda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'nın doğusunda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Maluku eyaletindeki Saumlaki kentinin 343 kilometre kuzeybatısı olan depremin 9 kilometre derinlikte kaydedildiğini belirtti.