19 / 04 / 2024

Emlak konut kampanyası 2017

20 yıl vade kampanyası bugün sona eriyor!

Emlak Konut'un 1 Şubat'ta başlattığı ve daha sonra GYODER ve KONUTDER'in de katılıdğı 20 yıl vadeli ev sahibi olma imkanı sağlayan 'konut kampanyası' bugün sona eriyor...

Emlak Konut kampanyasında 5 milyar ciro elde edildi!

Emlak Konut GYO'nun önderlik ettiği kampanya atağında 1 ayda 2 bin 300 konut alan vatandaş ülkenin geleceğine olan güvenini kanıtladı. Kampanyada 5 milyar ciro elde edildi.

Emlak Konut kampanyasında en çok 60 ve 120 ay tercih ediliyor!

“Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası kapsamında 2 bin 40 konutun satışı gerçekleşti. Emlak Konut tarafından başlatılan kampanyada 60 ay 0 faiz ve 120 ay 0,45 vade ödeme seçeneği daha çok tercih ediliyor. Kampanya 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olacak.

İşte Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasının tüm ayrıntıları!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası ile piyasa faiz oranları karşılaştırıldı.Kampanyada yer alan projeler listelendi. Kampanya ile ilgili tüm ayrıntılar haberde yer alıyor...

Konutta 2.seferberlik harekâtı bugün başlıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da yaptığı hain darbe girişiminin konut satışlarına olan etkisini püskürtmek için seferberlik başlatan inşaat sektörünün ikinci kampanya atağı bugün başlıyor.