02 / 05 / 2024

Elysium Elit satış ofisi

Ofton Elysium Elit teslim tarihi!

Daire alanları 66,68 metrekareden başlayan Ofton Elysium Elit projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ofton Elysium Elit teslim tarihi ne zaman?

Elysium Elit Koşuyolu fiyatları ne kadar?

Dairelerin hem ev hem de iş yeri olarak kullanılabildiği projede teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Peki Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Elit Koşuyolu fiyatları ne kadar?

Elysium Elit satış ofisi!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 54 daire yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu parkının yanında inşa edilen proje hakkında bilgi için Elysium Elit satış ofisi ile görüşebilirsiniz.

Elysium Elit Koşuyolu bugün satışa çıkıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Koşuyolu parkının yanında inşa edilen Elysium Elit Koşuyolu bugün satışa çıkıyor. Ofton İnşaat tarafından yükselen proje 54 daireden oluşuyor.

Ofton Elysium Elit Koşuyolu projesi!

Ofton Elysium Elit Koşuyolu projesi Koşuyolu parkının yanında yer alıyor. 2 blok halinde yükselen projede dairelerin 2016 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Elysium Elit Koşuyolu fiyatları!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 66,68 mertekare ile 348 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Elysium Elit Koşuyolu fiyatları metrekare birim bazında hesaplanıyor.

Elysium Elit Koşuyolu teslimleri ne zaman?

10 dönüm alan üzerinde yayılan Elysium Elit Koşuyolu projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 300 ile 5 bin 300 dolar arasında değişiyor. Peki Elysium Elit Koşuyolu teslimleri ne zaman?