16 / 05 / 2024

Ede Tower fiyat listesi

Ede Tower Ankara fiyat listesi!

Ede Tower Ankara fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede 20 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Ede Tower ne zaman teslim?

Ede Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının Temmuz 2013 tarihinde başladığı projede inşaat çalışmaları 23. kata kadar geldi.

Ede Tower satılık!

Ede Tower satılık daire fiyatları 292 bin liradan başlıyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor.

Ede Tower'da fiyat indirimi devam ediyor!

Ede Tower'da indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı.

Ede Tower’da çifte kazanç fırsatı!

‘’Detaş Konut A.Ş.’’ ile ‘On-Taş İnşaat Ltd.Şti” şirketlerini bir araya getiren İncek Yumrutepe’de inşa edilen Ede Tower’da çifte kazanç fırsatı. Ede Tower, Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulanıyor...

Ede Tower’da her şey kadına özel!

Mogan Gölü'nün yanı başında, İncek'in en gözde noktasında yükselen kule Konut projesi Ede Tower, kadınlara özel pozitif ayrımcı uygulamalarıyla dikkati çekiyor.

Ankara Ede Tower projesi 2015'te teslim!

Ankara’nın yeni çekim merkezlerinden İncek’te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.