12 / 05 / 2024

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi

İstanbul'da yeni bir nefes Dumankaya Mozaik!

Dumankaya Mozaik projesi "İstanbul'da yeni bir nefes Dumankaya Mozaik" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projede daire fiyatları 149 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi için çeşitli sosyal donatı alanları tasarlanıyor. 799 tane daireden oluşan projede daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Tüm detaylarıyla Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi!

Dumankaya Mozaik projesinde satış süreci devam ediyor. 3 etap olarak yükselen proje 64 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. İşte Tüm detaylarıyla Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi...

Dumankaya Sancaktepe Mozaik Evleri!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik Evleri 'nde yer alan daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede bulunan dairelerin alanları 44 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1 hafta 100 daire satıldı!

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe' de Mozaik projesi için düğmeye bastı. Uğur Dumankaya, projenin 799 konut ve bir ticari birimden oluştuğunu belirtti. Proje 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyat listesi!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyat listesi çerçevesinde daire fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. 24 konut bloğu ile 1 sosyal tesisten oluşan projede teslimler Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesinde teslimler 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Daire fiyatlarının 153 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesine 7 kat ön talep!

Dumanka Sancaktepe 3 etaplı 800 dairelik projeye 7 kat ön talep gelmesinden memnun olan Dumankaya ailesi, lansman tarihini Eylül yerine Temmuz ayına çekti...