05 / 05 / 2024

Dumankaya Sancaktepe Mozaik nerede

Dumankaya Sancaktepe Mozaik telefon numarası!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik telefon numarası haberimizde bulunuyor. Daireler 154 bin TL'den satıldığı projede 799 tane daire yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme seçenekleri!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme seçenekleri haberimizde mevcut. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 154 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik satış ofisi!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 3 etaptan oluşuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1 hafta 100 daire satıldı!

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe' de Mozaik projesi için düğmeye bastı. Uğur Dumankaya, projenin 799 konut ve bir ticari birimden oluştuğunu belirtti. Proje 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Dumankaya Mozaik nerede?

Dumankaya Mozaik projesinde 799 tane daire ve 12 tane işyeri bulunuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. Peki Dumankaya Mozaik nerede?

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesine 7 kat ön talep!

Dumanka Sancaktepe 3 etaplı 800 dairelik projeye 7 kat ön talep gelmesinden memnun olan Dumankaya ailesi, lansman tarihini Eylül yerine Temmuz ayına çekti...