27 / 04 / 2024

Dumankaya sancaktepe fiyatları

Dumankaya Sancaktepe satış listesi!

Dumankaya Sancaktepe satış listesi kapsamında daire fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje 24 konut bloğu ve 1 sosyal tesisten oluşuyor.

Dumankaya Sancaktepe satılık daire fiyatları!

Dumankaya Sancaktepe satılık daire fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. 24 konut bloğu ve 1 sosyal tesisten oluşan projede toplam 502 tane daire yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe daire fiyatları!

Dumankaya Sancaktepe daire fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan proje 24 blok ve 1 sosyal tesisten oluşuyor.

Dumankaya Sancaktepe fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi 502 daireden oluşuyor ve 7 bin ön talep geldi. Peki Dumankaya Sancaktepe fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede? Dumankaya Sancaktepe ödeme planı? Dumankaya Sancaktepe daire fiyatları? Dumankaya Sancaktepe daire tipleri? gibi sorularınızın cevapları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi!

Dumankaya Sancaktepe projesi 502 adet 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde oluşuyor. Projede fiyatlar 153 bin liradan başlıyor...

Dumankaya Sancaktepe fiyatları!

Dumankaya Sancaktepe fiyatları detaylarıyla haberimizde yer alıyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje teslimler Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Dumankaya Sancaktepe proje fiyatları!

Dumankaya Sancaktepe proje fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. Projedeki satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Dumankaya Sancaktepe fiyat!

Dumankaya Sancaktepe fiyat? Dumankaya Sancaktepe ne zaman teslim? Dumankaya Sancaktepe telefon numarası? Dumankaya Sancaktepe ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Dumankaya Sancaktepe fiyatları 153 bin TL'den başlıyor!

Ön satışların bugün başladığı Dumankaya Sancaktepe projesi 502 adet daireden oluşuyor. Dumankaya Sancaktepe fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk görselleri haberimizde yer alıyor...

Dumankaya’nın Sancaktepe projesine 7 bin talep geldi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayata geçireceği yeni projesinde, satışa çıkacak daire sayısının 30 katı ön talep toplandı. Projeye 7 bin başvuru geldi.