29 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satışları

Dumankaya Mozaik‘te yüzde 1 KDV!

Ruhsatlı projeler için geçerli olan yüzde 1'lik KDV avantajına sahip sayılı markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik, konut faiz oranlarının en uygun olduğu bu dönemde tüketiciye ön satış avantajları ile ev sahibi olma şansı tanıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de metrekaresi 3 bin 200 lira!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de metrekaresi 3 bin 200 lira olarak belirlendi. Dumankaya Mozaik projesinde temmuz ayında satışa çıkan 200 dairenin yüzde 60'lık kısmı sahiplerini buldu.

Dumankaya Mozaik'in birinci etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı!

Dumankaya Mozaik'in birinci etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı. Dumankaya Mozaik projesinde geçen ay metrekaresi 3 bin 200 TL'den ön satışa açıldı.

Dumankaya Mozaik ödemeleri!

Dumankaya Mozaik ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor. Projede fiyatlar 154 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satış fiyatları? Dumankaya Mozaik iletişim? Dumankaya Mozaik ne zaman teslim? Dumankaya Mozaik daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik satış ofisi!

Dumankaya Mozaik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 3 etaptan oluşuyor.