29 / 04 / 2024

Doruk gyo Allure Tower

Avcılar’da konut sahibi olmak isteyenler dikkat!

Allure Tower projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 236 bin TL'den başlıyor. Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek olan projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Allure Tower'da 48 ay 0 faizle 236 bin TL!

İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar E-5 üzerinde, Doruk GYO Şehircilik tarafından inşa edilen Allure Tower, kullanıcılar kadar yatırımcıların da gözdesi oldu. Deniz ve göl manzarasını gören 400 konuttan oluşan projenin yüzde 40’ı satıldı.

Allure Tower daire fiyatları ne kadar?

Allure Tower, Doruk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile Avcılar'da hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor. Peki Allure Tower daire fiyatları ne kadar?

Allure Tower ödeme planı!

Allure Tower ödeme planı kapsamında lansmana özel KDV'siz satışlar yapılıyor. Projede teslimler 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek.

Allure Tower fiyat listesi ve ödeme planı! 229 bin TL!

Avcılar Allure Tower fiyat listesi? Allure Tower nerede? Doruk GYO Allure Tower ödeme planı? Allure Tower Avcılar ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtını haberimizden öğrenebilirsiniz...

Allure Tower projesi 2 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

İnşaat ve tekstil alanında uzun yıllar faaliyet gösteren dört ayrı şirketin güçlü ortaklık yapısı ile 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini Avcılar’da hayata geçiriyor.

Allure Tower Avcılar İstanbul’da fiyatlar değişti!

Allure Tower Avcılar İstanbul’da fiyatlar değişti. Doruk GYO Allure Tower projesinde fiyatlar 229 bin liradan başlıyor...