08 / 05 / 2024

DKY İnşaat projeleri

DKY İnşaat'tan dolarını bozdurana yüzde 2,5 indirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımların Türk Lirası ile yapılması yönündeki çağrısına DKY İnşaat’ta destek verdi. DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, hükümetin dolar bozdurma kampanyasına yüzde 2.5 indirimle katıldıklarını belirterek, dövizini bozduranların 3 defa kazançlı çıkacağını söyledi.

DKY İnşaat Projeleri'nde yüzde 15 indirim fırsatı!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor...

Lokum Evler 0.89 faiz oranlarıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Lokum Evler'de faizi yüzde 0,89'a çektik. DKY Kartal'da ise yüzde 0,99'a indirdik. Bu hafta itibarıyla da ‘referans kampanyası' başlattık" dedi...

DKY İnşaat DKY Kartal ve Lokum Evler Projeleri'nde yüzde 15 indirim!

DKY İnşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor...

DKY İnşaat Yenisahra projesine 2014 sonunda başlıyor!

DKY İnşaat, istanbul Yenisahra'da 238 bin metrekare alanda bir süredir kentsel dönüşüm çalışmaları yürütüyor. Ali Dumankaya, "Yenisahra, istanbul'da kentsel dönüşümü fazlasıyla hak eden bir bölge, imzalarımızı tamamlayıp yıl sonunda projemiz için ilk kazmayı vurmak istiyoruz" diye konuştu.

DKY İnşaat, Kartal’da ses getirecek bir projeye imza atacak!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçireceği proje için Fiba Holding’in yüzde 38.36’lık payını satın aldı.

DKY İnşaat, Fiba Holding’in yüzde 38’lik payını satın aldı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçireceği proje için Fiba Holding’in yüzde 38.36’lık payını satın aldı.

DKY İnşaat, Yeni Sahra'da 10 bin konut inşa edecek!

Ağırlıkla kentsel dönüşüme odaklanan DKY, 2 milyar 410 milyon TL'lik 2 bin 750 konut ve ofis projesini hayata geçirecek. Şirketin dönüşüm yapacakları bölgeler arasında Yeni Sahra'da 238 bin metrekarelik alan da yer alıyor.