28 / 03 / 2024

Dky inşaat Lokum Evler

Lokum Evler'in yeni satış ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.

Tuzla Lokum Evler ödeme planı!

2+1, 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı projede toplamda 722 daire yer alıyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan Tuzla Lokum Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Lokum Evler detaylı fiyat!

Dky İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan Lokum Evler detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum!

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum sloganıyla satışa sunuluyor. Birçok ödeme seçeneği bulunan projede teslim tarihi olarak 2016 yılı öngörülüyor. Proje Dky İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.

Lokum Evler güncel fiyat!

Projede alternatif daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Dky İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler güncel fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Yüzde 30'a varan indirimi duyunca...

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesine yoğun ilgi devam ediyor. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan projede indirimlerle birlikte 2 bin TL’den başlayan metrekare fiyatları bulunuyor.

Lokum Evler projesinde yüzde 30’a varan özel indirim avantajı!

Lokum Evler'de lansman özel indirimi sayesinde 328 bin TL’den başlayan 117 metrekare 2+1 daireler yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; 430 bin TL’den başlayan 154 metrekare 3+1 daireler yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

DKY İnşaat Lokum Evler nerede?

Lokum Evler'de peşin ödemelerde yüzde 12, lansmana özel yüzde 18 indirim yapılıyor. Peki DKY İnşaat Lokum Evler nerede?

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi!

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler'de 237 bin liraya 2+1!

Lokum evler projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar Proje hakkında şunları söyledi: “Fiyat açısından projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan proje farklı tiplerde 2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998TL’den başlayacak.”

DKY İnşaat Lokum Evler fiyat listesi!

DKY İnşaat Lokum Evler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 7 blok olarak inşa edilen projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.

DKY İnşaat Lokum Evler iletişim!

DKY İnşaat Lokum Evler iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede daire alanları 146 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor.

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat Lokum Evler adres bilgileri!

DKY İnşaat Lokum Evler adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Dairelerin 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Lokum Evler satış ofisi!

Lokum Evler satış ofisi iletişim numarası 0216 517 9 517. Ön talep süreci devam eden projede daireler 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

DKY İnşaat’tan Tuzla Aydınlı’da ‘Lokum’ gibi evler!

Lokum Evler projesi, Tuzla Aydınlı'da DKY İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer verilen projede fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler!

Lokum Evler fiyat listesi 328 bin lira ile 498 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Yüzde 30'a varan indirimin yapıldığı DKY İnşaat Lokum Evler'de teslimler 24 ay sonra yapılacak...

DKY İnşaat Lokum Evler fiyat!

DKY İnşaat Lokum Evler fiyat? Lokum Evler iletişim bilgisi? Lokum Evler ne zaman teslim? Lokum Evler ödeme planı? Lokum Evler daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor. Ön satışların başladığı DKY İnşaat Lokum Evler'de 2+1 daireler 328 bin liradan satışa sunuluyor...

Lokum Evler ödeme planı!

Lokum Evler ödeme planı? Lokum Evler fiyat listesi? Lokum Evler telefon numarası? Lokum Evler daire tipleri? Lokum Evler teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Lokum Evler fiyat listesi!

Lokum Evler fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon daireler 328 bin lira ile 450 bin lira arasında farklılık gösteren büyüklükte tasarlandı. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede yüzde 30'a varan indirimler yapılıyor...

Lokum Evler Tuzla'da 328 bin liraya 2+1! Ön satışlar başladı!

Yüzde 30'a varan indirimlerle ön satışların başladı Lokum Evler Tuzla'da 722 adet konut bulunuyor. DKY İnşaat Lokum Evler'de fiyatlar 328 bin liradan başlıyor...