23 / 04 / 2024

Dky inşaat kartal projesi

Soğanlık DKY Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Kartal iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Anadolu Yakası Kartal'da yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim!

DKY İnşaat Kartal projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipi seçeneklerinden oluşuyor. Proje DKY İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat Kartal projesi!

DKY İnşaat Kartal projesi 200 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Toplam 320 adet daireden oluşan projede 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

DKY İnşaat Kartal ve Kağıthane projelerinin lansmanı 25 Mart'ta!

DKY İnşaat'ın 2 yeni projesi için ön talepler başladı. Biri Kartal biri Kağıthane'de yer alan projelerin lansmanı ise 25 Mart tarihinde yapılacak.

DKY İnşaat Kartal'da dönüşüme başladı!

İstanbul Kartal'da Praktiker'in bulunduğu arazinin dönüşümüne başlayan DKY İnşaat, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan bölgenin en prestijli projesini yapacak. Projede ticari alanların yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 tip daire yer alacak...

DKY İnşaat Kartal projesi 348 konuttan meydana gelecek!

DKY inşaat, kentsel dönüşüme Kartal'da Praktiker arazisinin dönüşümüyle başladı. DKY İnşaat, Kartal’da yıkımına başladığı Praktiker arazisinin üzerine 5 bloktan oluşan 348 konut, ofis ve Metro Cash & Carry’nin bulunduğu proje inşa edecek.

DKY İnşaat, Fiba Holdingin yüzde 38.36'lık payını satın aldı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçireceği proje için Fiba Holdingin yüzde 38.36'lık payını satın aldı. DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor...

DKY İnşaat Kartal sahil projesi Deniz Yıldızı'na ön talep topluyor!

DKY İnşaat Kartal sahil projesi Deniz Yıldızı'na ön talep topluyor. 2014 yılının ikinci çeyreğinde satışa çıkacak olan projede 173 daire bulunuyor.

DKY İnşaat'tın yeni projesi Deniz Yıldızı Kartal!

DKY İnşaat'tın yeni projesi Deniz Yıldızı Kartal projesinde 173 tane daire bulunuyor. Ön talep toplanan Deniz Yıldızı Kartal 'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.