28 / 03 / 2024

Dky inşaat

DKY İnşaat'tan yüzde 20’ye varan Ramazan indirimi!

DKY İnşaat, Ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim imkanı sunan DKY İnşaat, 60 ay sıfır vade , 120 ay yüzde 0,45 vade farkı ile ev sahibi yapıyor...

DKY İnşaat Kartal ve Kağıthane projelerinin lansmanı 25 Mart'ta!

DKY İnşaat'ın 2 yeni projesi için ön talepler başladı. Biri Kartal biri Kağıthane'de yer alan projelerin lansmanı ise 25 Mart tarihinde yapılacak.

Lokum Evler ödeme tablosu!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri yer alıyor. Lokum Evler'de dairelerin teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. İşte Lokum Evler ödeme tablosu...

Dumankaya İnşaat Dubai Emlak Fuarı‘nda yeni projesini görücüye çıkarıyor!

Gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, 21–23 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılıyor. Dumankaya İnşaat, lansmanını ilk kez Dubai’de yapacağı proje ile ilgili ayrıntıları fuar boyunca yatırımcılar ile paylaşacak.

Dumankaya İnşaat'ın yeni projesinin ilk detayları!

Toplam satışların yüzde 30’unu yabancı yatırımcılara yapması sebebi ile ihracatçı kimliği de bulunan Dumankaya İnşaat, yabancı yatırımcıların odağının Türkiye ve inşaat sektöründe olduğu bir dönemde, lansmanını gerçekleştireceği yeni projenin beraberinde getireceği katma değeri yüksek yabancı yatırımlar ile ihracata önemli katkılar sağlamayı amaçlanıyor.

DKY İnşaat, Kartal’da ses getirecek bir projeye imza atacak!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçireceği proje için Fiba Holding’in yüzde 38.36’lık payını satın aldı.

DKY İnşaat, Fiba Holding’in yüzde 38’lik payını satın aldı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçireceği proje için Fiba Holding’in yüzde 38.36’lık payını satın aldı.