06 / 05 / 2024

Dap Yapı Kartal Sahil Projesi

Dap Yapı Marina Projesi!

Dap Yapı Marina Projesi 'nde dairelerin fiyatları 305 bin TL'den başlıyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan proje "karma yaşam projesi" olarak tasarlandı.

İstmarina Kartal satış ofisi!

İstmarina Kartal satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.463 tane daireden oluşan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Dap İstmarina Kartal satış ofisi!

Dap İstmarina Kartal satış ofisi ile 444 33 39 numarayı arayarak iletişime geçebilirsiniz. Projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek?

İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 1.467 daireden oluşan projede daireler 218 bin TL'den satılıyor.

Dap Yapı Kartal İst Marina fiyat listesi!

Dap Yapı Kartal İst Marina fiyat listesi çerçevesinde daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 5 blok olarak yükselen projede 1.467 adet daire bulunuyor.

İst Marina Kartal'da lansman öncesi kokteyl!

İst Marina Kartal'da lansman öncesi kokteyl düzenleniyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projede satışlar Mayıs ayı içerisine yapılacak lansmanla başlayacak.

İstmarina Kartal Sahil projesinde 23 Nisan etkinliği var!

İstmarina Kartal Sahil projesinde 23 Nisan etkinliği var. Satış ofisinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında neşeli planlar hazırlanıyor.

Dap Yapı İstmarina Kartal Sahil Projesi 23 Nisan'ı satış ofisinde kutluyor!

Dap Yapı İstmarina Kartal Sahil Projesi 23 Nisan'ı satış ofisinde kutluyor.Satış ofisinde gerçekleşecek olan etkinliğe katılmak için 444 4 346 numaralı telefonu aramanız yeterli...

Dap Yapı Kartal Sahil Projesi!

Dap Yapı Kartal Sahil Projesi İstmarina'da stüdyo daireler 218 bin liradan satışa sunuluyor. 5 kule olarak yükselen projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.