15 / 05 / 2024

Cennet koru ulaşım

Cennet Koru ödeme koşulları!

Cennet Koru ödeme koşulları detayları haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede 408 daire ve 25 mağaza yer alıyor.

Cennet Koru adres!

Cennet Koru adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Cennet Koru vaziyet planı!

Cennet Koru vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi kullanmak mümkün. Projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Cennet Koru nerede?

Cennet Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede daire fiyatları 314 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor.

Cennet Koru projesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Cennet Koru projesi avantajlı fiyatlarla satışta. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan projede daire alanları 74 metrekare ile 197 metrekare arasında değişilik gösteriyor.

Cennet Koru projesi EBA İnşaat ve Keleşoğlu imzası taşıyor!

Cennet Koru projesi EBA İnşaat ve Keleşoğlu imzası taşıyor. Dairelerin 293 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.

Cennet Koru satılık!

Cennet Koru satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor.

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor! Metrekaresi 3 bin TL'den başlıyor!

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin TL’den başlıyor...