29 / 04 / 2024

Cennet Koru son durum

Cennet Koru Kanal İstanbul ile değer kazanacak!

Keleşoğlu İnşaat'ın 408 konut ve 25 mağazadan oluşan Cennet Koru projesi, deniz-göl manzarası ve yeşil doğasıyla cezbediyor. Cennet Koruda inşaat ve satışlar sürüyor.

Cennet Koru vaziyet planı!

Cennet Koru vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi kullanmak mümkün. Projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Yaşamın yeni merkezi olacak!

Cennet Koru projesi, Eba İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. Proje yaşamın yeni merkezi olacak.

Cennet Koru satış listesi!

Cennet Koru satış listesi kapsamında daireler 214 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler bulunuyor.

Cennet Koru ödeme planı!

Cennet Koru ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. 408 daire ve 25 mağazadan oluşan proje Küçükçekmece'de Eba İnşaat imzası ile yükseliyor.

Cennet Koru Konutları güncel fiyat listesi!

Cennet Koru Konutları güncel fiyat listesi kapsamında daireler 314 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.