28 / 04 / 2024

Cennet Koru nerede

Cennet Koru Kanal İstanbul ile değer kazanacak!

Keleşoğlu İnşaat'ın 408 konut ve 25 mağazadan oluşan Cennet Koru projesi, deniz-göl manzarası ve yeşil doğasıyla cezbediyor. Cennet Koruda inşaat ve satışlar sürüyor.

Keleşoğlu İnşaat'tan Fikirtepe projesi geliyor!

Keleşoğlu İnşaat kentel dönüşüm kapsamında Fikirtepe'de yeni projesi için 2 adada anlaşma sağladı. Firmanın 2 adadan birinde yüzde 96 diğerinde ise yüzde 55'lik bir anlaşma sağladı.

Küçükçekmece Cennet Koru nerede?

Cennet Koru projesinde 408 tane daire ve 25 tane mağaza bulunuyor. Prjenin 21 bin metrekare yeşil alan olarak tasarlandı. Peki Küçükçekmece Cennet Koru nerede?

Cennet Koru adres!

Cennet Koru adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Cennet Koru vaziyet planı!

Cennet Koru vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi kullanmak mümkün. Projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Cennet Koru satılık ev fiyatları!

Cennet Koru satılık ev fiyatları 314 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 alon, teras ve dubleks daireler bulunuyor.

Cennet Koru Evleri'nde dünya gözüyle cennet...

Banka kredisi tipinde dairelerin yer aldığı Cennet Koru Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Projede fiyatlar 314 bin 500 liradan başlıyor...

Cennet Koru resimleri!

Cennet Koru resimleri? Cennet Koru ödeme planı? Cennet Koru fiyat listesi? Cennet Koru ne zaman teslim? Cennet Koru adres ve telefon numarası? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Cennet Koru Evleri!

24 ay sonra teslim edilecek olan Cennet Koru Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, dubleks ve teraslı tipinde daireler yer alıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Cennet Koru adres bilgisi!

Cennet Koru adres bilgisi ve telefon numarası:Cumhuriyet Mah. Yıldız Cad. No. 60 Çamlık Mevkii Küçükçekmece / İSTANBUL

Cennet Koru telefon numarası!

Cennet Koru projesinde daireler 314 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede satışlar devam ediyor. İşte Cennet Koru telefon numarası...

Cennet Koru nerede?

Cennet Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede daire fiyatları 314 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor.

Cennet Koru fiyat listesi!

Cennet Koru fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 314 bin 500 TL ile 1 milyon 174 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 408 daire ve 25 mağaza yer alıyor.

Cennet Koru’da 2+1’ler 355 bin 500 liradan başlıyor!

Küçükçekmece Cennet Koru Evleri'nde daire teslimleri 30 ay sonra yapılacak. Cennet Koru’da 2+1’ler 355 bin 500 liradan başlıyor.

Soğuksu Cennet Koru Evleri’nde fiyatlar ne kadar?

Soğuksu Cennet Koru Evleri’nde fiyatlar ne kadar? Cennet Koru iletişim bilgisi? Cennet Koru teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Cennet Koru satılık!

Cennet Koru satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor.

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor! Metrekaresi 3 bin TL'den başlıyor!

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin TL’den başlıyor...

Cennet Koru Evleri fiyat listesi! Minimum 293 bin 500 TL!

409 adet daireden oluşan Cennet Koru projesinde yüzde 25 peşinat ile daire satın almak mümkün. Cennet Koru Evleri fiyat listesi 293 bin 500 TL'den başlayarak yükseliyor.

Eba İnşaat, Cennet Koru’nun satış ofisini açmaya hazırlanıyor!

2016 Nisan'da teslim edilecek olan Cennet Koru projesinde satışlar henüz başlamadı. Eba İnşaat, Cennet Koru projesinin satış ofisini açmaya hazırlanıyor...

Cennet Koru Küçükçekmece Mart sonunda tanıtılacak!

Mart sonunda teslim edilecek olan Cennet Koru Evlerinde teslimler Nisan 2016'da gerçekleşecek. Cennet Koru Küçükçekmece Mart sonunda tanıtılacak.