24 / 04 / 2024

Çamlıca Cami

Çamlıca Camii projesinde kaba inşaat bitmek üzere!

29 Mart 2013 yılında ilk kazmanın vurulduğu Türkiye tarihinin en büyük camii yapım projesi olarak bilinen Çamlıca Camii Projesi’ne dünya medyası da büyük ilgi gösteriyor.

Çamlıca Cami inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk cami inşaatının hızla sürdüğünü belirtti. Geçen yıl 6 Ağustos'ta törenle temeli atılan caminin kaba inşaatının yüzde 60'ının tamamlandığını söyleyen Külünk, caminin 1 Temmuz 2016'da Kadir Gecesi'nde ibadete açılmasının planlandığını söyledi.

Çamlıca Camii çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Çamlıca Camii' nin yüzde 50'si tamamlandı. 135 milyon TL'ye mal olan ve 37 bin 500 kişinin aynı anda ibadet etmesi planlanan caminin temel çalışmaları bitti.

2013'te İstanbul'da dev yatırımlar hizmete girdi ya da temelleri atıldı!

Faaliyete geçen Marmaray, temeli atılan 3.Boğaz Köprüsü ve ihalesi yapılan 3. Havalimanı gibi uluslararası çapta projelerin yanı sıra istanbullu'nun yaşamını kolaylaştıran dev yatırımlar hizmete girdi ya da temelleri atıldı.

Çamlıca tepesindeki caminin yapımı hızla devam ediyor!

İstanbul'un yeni sembollerinden biri olmaya aday, Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği taşıyacak İstanbul' un Çamlıca tepesindeki caminin yapımı hızla devam ediyor...

Çamlıca Cami'nin 3 katının kaba inşaatı tamamlanıyor!

Mart ayında hafriyat çalışmaları başlatılan, temeli ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından 6 Ağustos'ta atılan Çamlıca Cami'nin 3 katının kaba inşaatı tamamlanmak üzere...