27 / 04 / 2024

Cadde Residence ne zaman teslim

Cadde Residence ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen Cadde Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 110 metrekare olarak belirlendi. Cadde Residence ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek?

Cadde Residence ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

Cadde Residence iletişim!

Cadde Residence iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından hayata geçirilen Cadde Residence projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor.

Cadde Residence telefon numarası!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'ye bağlı Mahmutbey'de inşa edilen projede dairelerin alanları 110 metrekare olarak belirlendi. Tek blok olarak yükselen Cadde Residence projesi 10 kattan oluşuyor. İşte Cadde Residence telefon numarası...

Dumanlar İnşaat Cadde Residence!

Daire alanları 110 metrekare olarak belirlenen projede teslimlerin 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 10 katlı tek blok olarak yükselen Dumanlar İnşaat Cadde Residence projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Cadde Residence fiyat listesi!

Cadde Residence projesinde dairelerin tamamı 2+1 olarak dizayn edildi. Daire alanları 110 metrekare olarak karşımıza çıkan projede teslimlerin 2015'te yapılması planlanıyor. İşte Cadde Residence fiyat listesi...