19 / 04 / 2024

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi

Büyükçekmece Demir La Vida fiyatları 201 bin TL'den başlıyor!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyatları 201 bin TL'den başlıyor. Aralık 2016'da teslim edilecek olan projede 36 ay 0 faiz imkânı ve peşin ödemelerde yüzde 12'ye varan iskonto ile ev sahibi olabilme fırsatı da var

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri 'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 183 bin TL'den başlıyor. Projede 449 tane daire ve 39 tane ticari birim bulunuyor.

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projedeki dairelerin alanları 61 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.

Büyükçekmece Demir La Vida teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida teslim tarihi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Daireler 183 bin TL'den satıldığı projede daire alanları 61 - 500 metrekare arasında değişiyor.

Büyükçekmece Demir La Vida satılık!

Büyükçekmece Demir La Vida satılık daire fiyatları 183 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon daireye kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı!

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. 449 adet daire ile 39 adet ticari birim yer alıyor. Projede fiyatlar 183 bin TL'den başlıyor.

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlıyor. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri 61 - 500 metrekare arasında değişiyor.

Demir La Vida fiyat listesi!

Demir La Vida fiyat listesi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Akıllı Ev Teknolojisi ile tasarlanan projenin ismi İspanyolca "hayat" anlamına geliyor.

Demir La Vida iletişim!

Demir La Vida iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan Demir La Vida fiyat listesi kapsamında daireler 183 bin TL'den satılıyor.

Demir La Vida Büyükçekmece teslim tarihi!

Yarın lansmanı yapılacak olan Demir La Vida projesinde yüzde 30 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Demir La Vida Büyükçekmece teslim tarihi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor....