25 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı nerede

Bursa İnşaat Fuarı'nda gayrimenkul fuarı da gerçekleştirilecek!

Bursa İnşaat 2015 Fuarı içerisinde Bursa’da ilk defa gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Fuarı hazırlıkları çerçevesinde Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Murat Özkaya ile banka bölge müdürleri ve turizm firması yetkilileri katıldı.

Bursa İnşaat Fuarı Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek!

BTSO'nun katkılarıyla Bursa inşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. BTSO ise fuar öncesinde sektör temsilcilerini bir araya getirerek, organizasyonla ilgili hazırlıkları masaya yatırdı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, fuarların sektörler için hayati önem taşıdığını kaydetti. İnşaat Fuarfnın gayrimenkul yatırımcıları için de bir fırsat olduğunu vurgulayan Burkay, "BTSO olarak İnşaat fuarını önemsiyoruz. Uluslararası anlamda katılımın yoğun olacağı fuar, sektör için büyük önem arz ediyor" dedi.

Bursa İnşaat Fuarı gayrimenkul sektörüne yeni bir ufuk açacak!

Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. BTSO fuar öncesi sektör temsilcilerini bir araya getirdi ve organizasyonla ilgili çalışmaları masaya yatırdı.