27 / 04 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe resimleri

Brooklyn Park Fikirtepe görselleri!

Brooklyn Park Fikirtepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Daireler 379 bin TL'den satışa çıkarıldığı projede 731 tane daire ile 13 ticari birim yer alıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe'ye kısa sürede rekor talep!

Brooklyn Park Fikirtepe'ye kısa sürede rekor talep geliyor. 150 milyon yatırım bedeli ile yükselen Brooklyn Park Fikirtepe projesi 14 Mayıs'ta satışa çıkacak.

Brooklyn'de oturun İstanbul'u yaşayın!

1 Mayıs'ta ön talep sürecinin başladığı Brooklyn Park Fikirtepe projesinin lansmanı 14 Mayıs tarihinde başlayacak. Brooklyn Park Fikirtepe Evleri'nde ön talep için son gün 10 Mayıs olarak belirlendi.

Brooklyn Park Fikirtepe 26 Nisan’da satışta! Metrekaresi 6 bin TL!

26 Nisan'da satışların başlayacağı Brooklyn Park Fikirtepe projesinde 2 bin adet konut olacak. Projede konutların metrekaresi 6 bin TL olarak belirlendi.

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana, Brooklyn Park'la Fikirtepe’de!

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana, Brooklyn Park'la Fikirtepe’de konut projesi yapacak. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri tasarlandı.

Brooklyn Park Fikirtepe projesi ay sonunda satışa çıkıyor!

Brooklyn Park Fikirtepe projesi ay sonunda satışa çıkıyor. Selimoğlu Group ve Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de inşa edilen projede 2 bin adet konut yer alacak.