20 / 05 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe ev fiyatları

Brooklyn Park Fikirtepe daire fiyatları!

Satışların hızla devam ettiği Brooklyn Park Fikirtepe projesinde teslimler Ocak 2017 yılında gerçekleşecek. İşte Brooklyn Park Fikirtepe daire fiyatları...

Brooklyn Park Fikirtepe satış fiyatları listesi!

Banka kredisine uygun olan Brooklyn Park Fikirtepe projesinde satış süreci devam ediyor. Proje Sleimoğlu ile Pana Yapı Ortaklığı imzası ile yükseliyor. İşte Brooklyn Park Fikirtepe satış fiyatları listesi...

Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi nerede?

Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi nerede sorusunun yanıtı için haberimizden faydalanabilirsiniz. Dairelerin 406 bin 704 TL'den başladığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 731 daire ve 13 ticari birim yer alıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe ev fiyatları!

Brooklyn Park Fikirtepe ev fiyatları 406 bin 704 liradan başlayarak değişiyor. Projede avantajlı fiyatlar için son gün 10 Haziran. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe görselleri!

Brooklyn Park Fikirtepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Daireler 379 bin TL'den satışa çıkarıldığı projede 731 tane daire ile 13 ticari birim yer alıyor.