23 / 04 / 2024

Bodrum turizmi

Bodrum'a kruvaziyer ile 246 turist geldi!

Bodrum Limanı'na yanaşan Hollanda bayraklı "Ryndam" adlı kruvaziyer ile ilçeye çoğunluğu Hollanda uyruklu bin 246 turist geldi. Gemide, çoğunluğu Hollanda uyruklu bin 246 turistin bulunduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş yaptı, Bodrum Kalesi'ni fotoğrafladı.

Bu sene kadınlar Bodrum'a, erkekler Alanya'ya tatile gitti!

Mayıs-Ağustos ayları arasında en çok İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerden tatile çıkan Türkler, bu yaz ortalama 1.5 kez tatil yaptı. Yaz boyunca ailelerin favorisi Kuşadası iken, kadınlar Bodrum'u, erkekler ise Alanya'yı tercih etti.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı. Bodrum Limanı'na demir atan Bahamalar bayraklı "Star Pride" kruvaziyeri ile çoğunluğu ABD'li 204 turist ilçeye geldi. Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Star Pride" Bodrum'a geldi.

Bodrum'un beyaz-mavi evlerinin sırrı!

Bodrum'da turizm sezon öncesi begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle göz kamaştıran o evler yeniden boyanıyor, bahçelerinde düzenlemeler yapılıyor. Peki ama neden mavi... Hiç düşündünüz mü?...